فهرست ها

همایش هم اندیشی مدیران پایگاه های میراث جهانی و ملی در سالن اجتماعات کتابخانه آیت الله شرفی ماسوله برگزار شد

نشست تخصصی هم اندیشی مدیران پایگاه های میراث جهانی و ملی روزهای 10 تا 12 آبان ماه در سالن اجتماعات کتابخانه عمومی آیت الله شرفی شهر تاریخی ماسوله برگزار شد.

ولی جهانی انتقال تجارب مدیریت، چالش ها و آسیب ها در میراث ملی و جهانی، بررسی تجارب فرایند ثبت جهانی ماسوله و نقش آن در توسعه گردشگری گیلان، برگزاری کارگاه آموزشی نحوه حفاظت و مرمت میراث چوبی (تجارب سفر ژاپن) را از دیگر اهداف این همایش عنوان کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی دستی گیلان ادامه داد: گیلان ، خوزستان، گلستان، مازندران و تهران از جمله استان های شرکت کننده در این همایش هستند که با هدف تبادل اندیشه و تجارب دو سال اخیرگرد هم آمده اند. او اظهار داشت: در پروسه ارزیابی هر ثبت جهانی، باید فعالیتهای عملیاتی میدانی و لجستیکی شکل گیرد.

مدیرکل امور پایگاه های میراث ملی و جهانی تاکید کرد: هر ثبت جهانی یک پروژه ملی محسوب می شود و افتخاری ملی در پی دارد.

سامه در خصوص سومین نشست شورای هماهنگی امور پایگاه های میراث ملی و جهانی که در ماسوله برگزار شده است، گفت: این شورا بر اساس نظام نامه ای که سال گذشته تهیه شد شکل گرفت و قرار شد هر فصل در یک استان برگزار شود.

رضا سامه روز چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۲ در نشست تخصصی هم اندیشی مدیران پایگاه های میراث جهانی و ملی در شهر تاریخی ماسوله گفت: در فرآیند ثبت جهانی این شهر تاریخی باید از همه تجارب ملی فکری و عملیاتی بهره مند شد .

این نشست با حضور مدیران پایگاه های میراث فرهنگی و گردشگری ۱۰ استان کشور برگزار شد.

او با بیان اینکه ۱۵۳ پایگاه میراث فرهنگی در کشور فعال است افزود: نشست نخست در بم، دومین نشست در سلطانیه زنجان و نشست پائیزه در شهر تاریخی ماسوله برنامه ریزی شده است.

ماسوله با قدمتی حدود یک هزار سال در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن،سال ۱۳۵۴ با شماره ۱۰۹۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید .

اخبار و اطلاعیه